Bir Kadının Kalbi Nasıl Çalınır? Sevdiğimi Kendime Nasıl Aşık Edebilirim?





.hiç gücenmeyin sene 2019 ezbere bilmemiz gerekli bazı taktikler var artık! Gelin size bir kadının kalbini çalma tekniklerini aşama aşama anlatalım.




OLAĞAN ÜSTÜ KIZIN KALBİNİ NASIL ÇALIP KENDİME BAĞLARIM
GÜZEL BİR KADININ KALBİNİ ÇALMA
1.DIŞ GÖRÜNÜŞ

Biraz empati yapalım ve bir itiraf edelim. Erkekler de kadınları ilk karşılaştığında önce fiziğine ve yüzüne bakar. İlgisini çeker ve ya çekmez.

Kadınlar da aynı erkekler gibi önce bir erkeğin yüzüne, fiziğine, saçlarına dikkat eder. Bir araştırmaya göre kadınların en çok dikkat ettikleri yerler eller, dişler ve saçlarmış. Bu da ipucumuz olsun.

Uzun lafın kısası hem bakımlı hem de her daim savaşa… Pardon bir kadının kalbini çalmaya hazır olmalıyız beyler.

Erkekler bir kadının giyimine ne kadar önem verir ne kadar trend olduğunu konuşur bilinmez ama kadınlar en az kendileri kadar stil sahibi erkeklerle beraber olmak isterler. Stil sahibi olun ve trendleri mutlaka takip edin.


2-İYİ BİR KOKU SEÇİN

Bilimsel bakarsak parfümlerin hormonları etkilediğini görürüz. Parfüm seçimine dikkat edilmeli! Baharat kokuları, odunsu kokular, Japon çiçekleri kadınların en sevdikleri kokuları arasında.

SEVDİĞİM KIZI ETKİLEMEK İÇİN NASIL BİR PARFÜM KULLANMALIYIM
SEVDİĞİN KIZ İÇİN PARFÜM

3-KAÇAN KOVALANIR

Klasiklerdendir ama işe yarar Taktiklerden dir “Kaçan Kovalanır.” Sakın yanlışa düşmeyin kadınların çoğu kaçmayı değil kovalamayı severler.

Kadınlar ilk anda kontrolünde bildiği erkeklerden uzak olurlar . Fakat zor olanı etkilemeye çalışmak, herkesin dikkatini toplarken sizinkini çekemiyor olması onu dahada hırslandırır ve oyuna sürükler. Aklınızdan çıkarmayın kadınlar oyun oynamaya bayılır.

Genel olarak hareketlerinizde siz bir ödülmüşsünüz ve bir mücadele sonrası sizi kazanacak kadını bekliyormuşsunuz edası ile hareket edin. İzin verin o sizi elde etsin.

Daha somut bir örnek vereceksek, sohbetleri zaman zaman siz kapatın. “Çalışmam gerek”, “Uyumam gerekiyor.” Ve ya “İyi geceler” mesajını ilk siz atın.

Burada not etmem gereken küçük detay bu davranışınız bilinçli bir kibir gibi görünmesin. :)))))))😉
GÜZEL BİR KIZIN KALBİNİ ÇALMA
SEVDİĞİM KIZI NASIL ETKİLEYEBİLİRİM


4- EĞLENCELİ VE BİLGİLİ OLUN

Kadınlar etrafında eğlene bildikleri erkeklerin olmasını isterler. Eğlenceli olun ona bir sürü yeni bilgi verin, sizinle keşfetmesini sağlayın. Bu sizi daha ulaşılması zor hale sokacak.

Onu o kadar farklı sürprizlerle maceralarla tek başına bırakın ki size bağlansın. Kadınlar macera dolu yollarda gitmeyi severler.


KIZLAR BİLGELERDEN HOŞLANIR
BİLGE

5- BİR YAPTIĞINLA BİR YAPTIĞIN AYNI OLMASIN

O bildiğiniz şarkıda da söylediği gibi “Aşk bir dengesizlik işi.” Asla dengeli olmayın. Mesajına üç saniyede cevap verdiğiniz de olsun saatlerce beklediği de.

Ona bir sırrınızı verin kendini özel hissetsin; o hissetmeye devam ederken bir anda kayıplara karışın. Ne olduğunu çözmesin.

Kadınları öfkelendiren şeyler gibi görünse de kadınlar bulmaca çözme işini özel hayatlarında da bayılır.
KIZLAR DENGESİZ ERKEKLER
DENGESİZ


6- GİZEMLİ OLUN

Hayatınızla alakalı her gün her an her bilgiyi ona söylemeyin. Mesela her gün konuşuyorsanız bir anda saatlerce konuşmayın, o zaman nerede ne yaptığınızı merak etsin.

KIZLAR GİZEMLİ ERKEKLERDEN HOŞLANIR
GİZEMLİ

7- SEKSİ OLUN

Seksapel genelde kadınlara has bir özellik olsa da kadınlar da erkekleri seksi olan ve olmayan diye ayırırlar .

Erkeklerin seksiliği elbette baklavalarla da yapılabilir fakat kadınlar daha duygusal seyirde çalıştıkları için bir erkeği zeki olması nedeniyle de seksi bulabilir.

Bir diğer teknik ise de şefkatli olması. Bir erkeği seksi yapan taraflarından biri de şefkatli olmasıdır. Kaslı ve dövmeli o kadar erkek modelin bebek severken ki fotoğrafları da bunun bir delili.

GÜZEL BİR KIZI ETKİLEMEK İÇİN NE YAPMALIYIM
KIZLARI NASIL ETKİLERİM

8- ELİMİ SALLASAM ELLİSİ

Her an elimi sallasam ellisi gibi durun. Geçmişinde, şu anda ve ya ilerde de bir çok kadının ilgisine maruz kalmış ama istememiş adamı oynayın. Aklınızdan çıkarmayın sizi an isteyen kadınlar olacak. Ve bu onu bilip sizin için mücadele etmeli

Yorumlar