Erkeklerin Daha Hızlı Kas Yapmalarını Sağlayacak 10 Pratik İpucu




Erkeklerin Daha Hızlı Kas Yapmalarını Sağlayacak 10 Pratik İpucu


Yoğun çalışma temposu ve aşırı yorgunluk ile kiloların hızlı biçimde artması doğru orantılı olarak yükselir .Fakat her erkeğin rüyası olan kaslı bir vücuda ulaşmak düşünüldüğü kadar zor değildir. İşte erkeklerin daha hızlı kas yapmalarına yardım edecek 10 pratik ipucu.



                                                                                                        Bilinçli hareket edin

Kas yapma çalışmaları boyunca ne kadar çabalarsanız çabalayın, eğer bu antrenmanlar bilinçli bir biçimde uygulamıyorsanız, boşuna zaman harcıyorsunuz. Kısa zamanda daha verimli sonuçlar almak ve çalışmalarınızın sürekliliği için bilinçli hareket edin.


Doğru tekniği seçin

Vücut metabolizmanıza ve yapınıza uygun doğru tekniği seçmek ve bu tekniği doğru yapmak her şeyden daha önceliklidir. Çalışırken seçtiğiniz doğru teknikle sistemli ve yoğun çalışmaya gayret gösterin.



Sabırlı olun

Sağlam bir vücuda kavuşmak için çok sabırlı olmak en önemli değişkenlerin başında gelmektedir. En iyi olasılıkla ve optimum koşullarda vücudunuz günlük 10 gram kas üretebilir. hemen programınızı değiştirmeyin Bir programı da en az 4 hafta yapın.



Planlı olun

Vücut geliştirme kararı aldıktan sonra, kendiniz için düzenli bir program yapın. Her program belirli bir düzeye hitap eder fakat programınıza sadık kalmak ortalama ile ileri seviye arasındaki farkı belirtecektir. Önünüzdeki her günü planlayın.Aklınızdan çıkarmayın ki, başarı planlı bir olaydır.
Erkeklerin Daha Hızlı Kas Yapmalarını Sağlayacak 10 Pratik İpucu ile ilgili görsel sonucu


Akıllıca beslenin

Günde minimum dört öğün tüketin ve her öğünde mutlaka proteinli yani peynir, fındık,et, tavuk,süt,ceviz, yumurta, balık benzeri besinler yiyerek kaslarınızı besleyin.



Bol sıvı tüketin

Su, insan vücudunun çalışmasını sağlayan temel maddelerden biri tanesidir. Egzersiz esnasına terleyerek kaybettiğiniz sıvıyı ve mineralleri geri kazanabilmek için bol bol su tüketin.


Ağırlıkları düzenli artırın

Vücudunu geliştirmeyi amaçlıya herkesin gereksinim hissettiği temel ihtiyaç, kaldırılan ağırlık miktarının, antrenmandan antrenmana çoğaltılmasıdır.



Uykunuzu alın

Uyku, bir sürü sebepten dolayı çok önemlidir. Vücut geliştirme programınızdan maksimum yarar elde etmeniz için düzenli ve kaliteli uykuya ihtiyaç duyarsınız. Ayrıca düzenli uyku, protein sentezi için yardımcı bir etkendir.


Tamamlayıcı ürünler kullanın

Birçok insan, programlarını ek ürünler koyarak geliştirir. fakat aklınızdan çıkarmamanız gereken tamamlayıcı ürünler, adı üstünde olduğu gibi diyetin temelini oluşturmamalı, tersine desteklemelidir.


Destek alın

Erkeklerin Daha Hızlı Kas Yapmalarını Sağlayacak 10 Pratik İpucu ile ilgili görsel sonucuSüreklilik?Programlama, ağırlık düzeni, sabır,ve yaptığınız hareketlerle ilgili o tereddütleriniz var ise mutlaka gittiğiniz spor salonunuzdaki eğitmenlerinizden ve ya evde vücut geliştiriyorsanız alakalı videoları, deneyimleri seyrederek ve dinleyerek bilgi edinin.