O Ses Türkiye'de şampiyonu açıklandı! 2019 O Ses Türkiye birincisi kim oldu?

 O Ses Türkiye'de şampiyonu açıklandı! 2019 O Ses Türkiye birincisi kim oldu?

O Ses Türkiye 2019 birincisi kim oldu? sorusu 27 Ocak Pazar gecesi cevap verildi. O Ses Türkiye'nin aylar süren rekabet büyük finale kadar kalmaya hak kazanan bir isim 2019 O Ses Türkiye şampiyonu olarak büyük ödülü almayı başardı. Peki, O Ses Türkiye'de şampiyon kim oldu?


O Ses Türkiye 2019'Zda gösterilen olan üstü performansların sonrasında belli oldu. Bu sezon müthiş performansların gösterildiği O Ses Türkiye yarışmasında finale kalan kişiler belli olmuştu. Söylenen son şarkıların sonrasında O Ses Türkiye'de 2019 senesinin şampiyonu yapılan halk oylamasıyla beraber belli oldu. Peki, O Ses Türkiye 2019 şampiyonu kim oldu? İşte bu senenin O Ses Türkiye birincisi...

O SES TÜRKİYE 2019 ŞAMPİYONU

O Ses Türkiye yarışmasının 2019 senesi şampiyonu yapılan final gecesiyle beraber belli oldu. Finale kalan Gülce Kahtalı, Barış-Baran Solar kardeşler, Ferat Üngör, Bartu Gürhan, Umut kaç ve Anıl Şimşek olmuştu.

Halk tarafından yapılan SMS oylamasıyla beraber O Ses Türkiye 2018-2019 sezonunun şampiyonu Murat Boz'un takımından Ferat Üngür olmuştür.