Hanımlar beyler sizi bu tarafa alalım! WhatsApp'ta silinen mesajları okuma yöntemini anlatıyoruz



Hanımlar beyler sizi bu tarafa alalım! WhatsApp'ta silinen mesajları okuma yöntemini anlatıyoruz
WhatsApp'ta, karşı tarafın sildiği ve sizin göremediğiniz mesajları okumanın bir kaç hilesi mevcut.

Geçtiğimiz aylarda gelen güncelleme ile mesajlaştığın birine attığınız bir içeriği, o fark etmeden silmeniz mümkün hale gelmişti. Fakat size gelen bir mesajın silindiğini gördüyseniz ve bu mesajı okumak istiyorsanız, aşağıdaki yöntemi kullanın.


Konuştuğunuz bir arkadaşınız, size gönderdiği mesajı sildiyse, WhatsApp'ı telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin. Bu işlemi yaptığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görebileceksiniz.

Çevrim içi olduğunuz sırada size gönderilen bir mesaj silindiğinde, ‘bu mesaj silindi' şeklinde bir uyarı alırsınız. Böylelikle mesaj, konuşma geçmişinden silinse dahi telefon hafızasında depolanmaya devam eder.



Silinen mesajları görmenin bir diğer yöntemi ise, Android telefonlar üzerinden indirilebilen bir uygulama kullanmak. WhatsApp silinen mesajların bildirimlerini de siliyor olsa da, bu tür üçüncül uygulamalar gönderilen mesajları silinmeden depolayabiliyor. Fakat bu tür uygulamaların güvenilirliği her zaman bir soru işaretidir.whatsapp ile ilgili görsel sonucu


WhatsApp yetkilileri bu hatanın farkında olduklarından düzeltme için bir güncelleme yayınlamayı düşünüyor. Güncellemenin ne zaman geleceği şu anda bilinmiyor.