Bir Kadının Gözünde "14 Kusursuz Erkek Hareketi"



Bir Kadının Gözünde "15 Kusursuz Erkek Hareketi"

“kusursuz erkek” olmanın 15 olmazsa olmaz kuralını sizlerle anlatıyoruz. Kusursuz erkek ne yapmalı, gelin size tüyoları verelim...



1.Her zaman hesabı öder.(Tabi biraz kazık ama gülü seven dikene katlanır)



Konuya biraz sert girmiş olabiliriz fakat özellikle ilk buluşmada kadına hesap ödeten erkek te, kafadan KAYBEDEN olduğunu söylemek boynumuzun borcu. Fakat kusursuz erkek, bu borcu da kendi halleder.

 2.İlk o arar.

“O arasın” deyip bekleyen erkek 9 kusurlu davranıştan ilkini yapmıştır bile.

 3.Planlı olun (önceden buluşmayı planlayın)

+Ne yapmak istersin-bilmem ne yapalım +Nereye gidelim-bilmem nereye gidelim

Kusursuz erkekle bu şekilde konuşulmaz. O zaten planlıdır, yeri ayarlamış, yemek siparişini vermiştir.

kirli sakal ile ilgili görsel sonucu

4.Kirli sakal bırakır.

Böyle ay porselen yüzlü, baby face delikanlılarımız tabii ki kategoriye dahil değil. Fakat şayet hatlarınız daha erkek siyse, kirli sakalsız olmaz.

 5.“Peki” yi cevap olarak kabul etmez.

Çünkü “peki” bir yanıt değil, bir serzeniş, bir feryat, bir rüya için ağıttır. Ortadaki problemi çözülmeden, bir sonraki seviyeye sağlıklı şekilde geçemezsiniz.

 6.Üşüyen kızın yanında montla durulmaz.

Üşümek erkeğin dostudur, dişleri titrese, kemikleri kırılsa da yanındaki kız üşürken o montu sen giymezsin.
sosyal medya ile ilgili görsel sonucu
 7.Sosyal medyada fazla aktif olmaz.

doğal olarak bir Facebook, Twitter hesabı olabilir, fakat öyle günde 15 tweet, 20 ileti paylaşmaz. Cool'dur, ne yiyip ne içtiğini düşünen arar. .

 8.Whatsapp’ta iyi geceler mesajından sonra online olmaz.

Whatsapp ilişkiler sonlansın , kıyametler kopsun diye kodlanmış. Çözümümüz stabil, bizce herkes emektar 3310 harikasına geçiş yapalı.
hediye ile ilgili görsel sonucu
 9.Hediye almak için illa özel bir şeye gerek yok.

Hediye dediğin içinden geldiği an verilmeli, yalnız özel zamanları beklersek yılda 3’ü 5’i geçmez. E bunun hesabı yapılmasın istiyorsanız
rakamı yükseltin , kadınınız gülsün, dünya gülsün.

 10.Eski sevgililerine ölü taklidi yapar.

Siz zaten eski sevgililerinizle iletişime geçmezsiniz fakat eski sevgili bu, merak edip arar, kontrol etmek için arar. Kusursuz erkek bu telefonlara cevap vermez, mesajlara cevap vermez, iletişime geçmez. Akılı çocuk.
playstation 4 ile ilgili görsel sonucu
 11.Kadını kadın yapan yönleriyle ile kabul eder.

Kadın dediğin futboldan anlamak, çok iyi araba kullanmak, playstation oynamak mecbur değildir. Hatta bunlar onun kişilik özellikleridir, kusursuz erkek onları bu özellikleri ile kabullenilecektir, etmelidir.
kahraman ile ilgili görsel sonucu
 12.Kahramanı ol


Kusursuz erkek, sevdiği kadının kahramanıdır. Onun problemlerini hallettiği gibi, çevrenin de, şehrin de, hatta dünyanın da sorunlarını çözecek güçtedir, değilse de öyle görünür.

 13.Barbara’yı değil, sevdiği kadını beğenir.

Kusursuz erkeğin aklında en güzel olan kadın, sevdiği kadındır. Değilse bile bunu sevdiğinin haberi olmasına gerek yok , o en çok onu beğendiğini bilir. Barbara’yı bildiniz değil mi? Barbara, manken olan.

 14.Seven kıskanır, bunu bilir.

Sevdiği kız kıskanınca sorun çıkarmaz, seven kıskanır. Kendi kıskanmazsa bu da bir sorundur, tümevarım kuralıyla kadın, sevilmediğini düşünür, mutsuz olur. Üzgün bir kadın, dünyayı ortadan yok edebilecek güce sahiptir.
barbara palvin ile ilgili görsel sonucu